RSS

Conta'm un conte

Hola a tots i totes!

pieceHui anem a posar al vostre abast alguns dels contes que més m'agraden i els que considere que poden trobar-se més  relacionats en la temàtica d'aquest blog. Espere que us agraden.


         La mariquita power point pujat per Antonigg
Creat per Aurora María Damián Gonzálvez

A continuació us mostre una petita història que m'ha quirdat l'atenció, treta del llibre Aprendiendo a volar de Fernando Bastidas. Molt útil per treballar l'autoestima.


QUI ETS?
Qui creus que ets? Ets tal vegada els problemas amb els que et trobaste ahir? O ets les oportunitats que existeixen avui?
Ets les limitacions que els demés t’han convençut acceptar? O ets la persona que pot travessar qualsevol obstacle que puga creuar-se pel teu camí?
Ets els defectes i desil·lusions que has experimentat? O ets els més magnífics, més preciats somnis que pugues aplegar a imaginar?
Ets la persecució buida i sense sentit de la cultura materialista que et rodeja? O ets els valors profundament guardats, perdurables, que tu mateix fas vertaders?
Qui tú creus que ets pot representar una enorme diferència, en aquest moment, en la teua vida. Perquè qui tú creus que ets, és aquell en qui més constantment tractaràs de convèncer-te. 
Qui creus que ets? Opta, ara mateix, per ser el millor que pugues imaginar.





Fes click a l'arbre de la nostra història 'l'arbre dels problemes' i
podràs realitzar el puzzle de la mateixa imatge

preview




Podeu trobar més contes a l'apartat "Pàgines webs d'interés" d'aquest blog


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada