RSS

Família és on hi ha amor


Publish at Calameo by Antonio Gonzálvez Gonzálvez
Conte de Pallàs, C. i Cebrián, M

Aquest conte semba ser un conte normal i corrent... i efectivament, ho és. Això no lleva que un conte deixe de ser especial.
La particularitat que en aquest cas es pot observar (per a aquells que potser no siguen tan observadors) és que les famílies que apareixen són homosexuals, és a dir, són formades per parelles de pares i mares del mateix sexe.
El respecte i la tolerància no sols hauria d’estar enfocat a les discapacitats o dificultats d’aprenentatge. També formen part de la comunitat educativa els pares i mares, i per tant, aquest tema s’ha de tractar per pal·liar tot tipus de prejudicis socials per que pugam aconseguir el que sempre ens proposem:
Una comunitat cooperativa i participativa, que respecta i valora les diferències de cada un dels individus que la composen, començant des dels alumnes, passant pels mestres i concloent en els pares.





A la imatge següent us proposem un enllaç cap a un paquet d'activitats molt útil per ensenyar tot el relacionat amb la família. Al accedir pots triar per l'opció de 'Docents', on es donen totes les pautes per dur a la pràctica aquest paquet d'activitats, o bé, l'opció "Alumnes", on es donen pas a les explicacions amb imatges i so, de manera clara. 
Seguidament de les explicacions sobre aspectes com els tipus de família, les funcions de la família, l'arbre genealògic, etc. es donen pas a unes activitats en les quals els alumnes poden interactuar i saber-ne si les han realitzades correctament i en què han errat.


Amb aquest enllaç `Crea la teua família' els alumnes de l'aula poden crear la seua família amb tot tipus de característiques i enganxar-lo en el blog d'aula o bé imprimir-la i portar-la a classe. 

Aquest FlashToy és prou senzill d'utilitzar però sempre es recomanable la supervisió d'una persona adulta per qualsevol problema imprevisible o contingut inadequat.
Mira que de famílies!



I ja com acomiadament, us deixe la cançó 'Somos clan' de la pel·lícula El rey León 2. Pot ser útil per a treballar-la a classe, relacionada amb el tema de la família, dels amics, etc. per que els xiquets pensen en els seus vincles afectius.





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada